English en
  hooks creative

  working at

  hooks creative

  Enthousiaste Creatieve Accountmanager

  Ben jij op zoek naar een super uitdagende sales baan waarin je kunt ondernemen? Wil je werken bij een bedrijf dat deuren voor je opent bij de leukste klanten? Waar je serieus kan bouwen aan een mooi portfolio met klanten? Hooks Creative biedt jou de kans om jouw talenten en ervaring op salesgebied voor ons in te zetten. Wij hebben ons kantoor in Haarlem, maar je klanten zitten in het hele land, en als je echt van aanpakken weet. … dan bepaal je, samen met je manager, waar je de landsgrenzen legt. Je weet als geen ander new business toe te voegen aan onze bestaande en geliefde klanten, waar je uiteraard een relatie mee op gaatbouwen.

  De Company.

  Hooks Creative is de leverancier van creative retail supplies. Ons designteam ontwerpt POS-materialen, kledinghangers en complete winkelinrichtingen voor key-players in de fashion branche wereldwijd.

  De Functie.

  Als onze nieuwe accountmanager heb je veel vrijheid met nog veel meer verantwoordelijkheid. Je bezoekt ondernemers uit en gerelateerd aan de fashionbranche om onze kledinghangers en POS-materialen onder de aandacht te brengen en te verkopen. Daar draait het immers om in deze commerciële functie. Met bestaande klanten bouw je een sterke relatie op en geeft een advies op maat. Je luistert, vertaalt de wensen van de klant en biedt een passende oplossing. Wij hebben kwaliteit, goed advies en heldere afspraken hoog in het vaandel staan.

  De Profilering.

  Als accountmanager ben je een energieke persoonlijkheid met goed ontwikkelde commerciële vaardigheden en een positieve instelling. Je bent ambitieus, in sociaal opzicht sterk, zelfstandig en in staat om werkzaamheden goed gestructureerd uit te voeren. Je bent zowel sterk in het ondersteunen van de bestaande relaties als in het genereren van new business. Je signaleert kansen denkt mee met de ondernemer en reikt oplossingen aan. Je komt terecht in een superleuk en enthousiast bedrijf met een goede reputatie binnen de fashionbranche.

  De Kandidaat.

  • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een stevige dosis doorzettingsvermogen
  • Een klant – en resultaatgerichte instelling
  • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in
  • Goede beheersing van de Engelse taal.
  • lemand die initiatief neemt en graag de score bel laat klinken
  • Het is een must dat je in bezit bent van een rijbewijs B
  • Duits is eenpre

  De Aanbieding.

  Het betreft een functie voor minimaal 36 uur tot maximaal 40 uur per week.

  Uiteraard een telefoon, laptop en een auto van de zaak.

  Een markt-conform salaris.

  Ondanks dat we je waarschijnlijk niet heel vaak op kantoor zullen vinden hebben we voor die keren dat je je sales successen komt mededelen wel de beste koffie, smoothies, frisdrankjes, een goede lunch en heel veel werkplezier.

  Interesse gewekt?

  Ben je geïnteresseerd in deze sales functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet.

  Stuur deze naar Sander van Veen, Sales Director, via de mail sander@hooks-creative.com.

  Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons op telefoonnummer:

  023- 2100181

  Questions?
  Call us at:
  +31232100181

  Or mail us by
  clicking this
  button

  Questions?
  Call us at:
  +31232100181

  Or mail us by
  clicking this
  button