English en
  hooks creative

  working at

  hooks creative

  Commercieel medewerker Customer Sales en Customer Care en……. een beetje project management.

  Je hebt van die duizendpoten die van multitasking hun tweede natuur hebben gemaakt. Van die leuke vlotte mensen die multi-inzetbaar zijn en hun hand niet omdraaien voor een sales, customer-care of marketing klus. Ze weten van aanpakken en behouden altijd de rust en het overzicht en staan open voor de meest uiteenlopende uitdagingen. Ze zijn enthousiast, communicatief vaardig en hebben een goed gevoel voor humor. Noem hem of haar een toekomstig captain of industry in de dop. En laat dat nou precies de persoon zijn waar wij naar op zoek zijn……

  De Company.
  Wij zijn Hooks Creative en YourHanger®, een bedrijf uit Haarlem. Wij maken kledinghangers, point-of sale collecties en tassen voor de retail. Daarnaast gaan we ons binnenkort ook direct richten op consumenten.

  De Job.
  We hebben een vacature voor een binnendienst medewerker die sales taken op zich gaat nemen. Je belt met retailers en je bent verantwoordelijk voor de customer-care service. Je kunt projectmatig werken en vindt het leuk om als junior te bouwen aan een onderneming. Je weet van aanpakken en toont initiatief want in deze jonge onderneming is geen dag hetzelfde. Als commercieel medewerker customer sales en customer care weet je van aanpakken. Je bent multi inzetbaar en draait je handen niet om voor sales of customer-care klussen en marketing. Wij zijn op zoek naar échte sales en service toppers die een passie hebben voor de klant en uit ieder gesprek het beste willen halen.

  De Functie-eisen.
  – Je hebt een passie voor nieuwe en bestaande klanten.
  – Je bent salesgericht.
  – Je bent resultaatgericht.
  – Je bent gewend om met targets te werken.
  – Je kunt telefoontjes van consumenten aannemen en afhandelen.
  – MBO+ niveau.
  – Gevoel voor mensen en uitstekende contactuele eigenschappen.
  – Gedrevenheid om kwaliteit van klantcontact continue te verbeteren.
  – Goede computer skills; Microsoft Office
  – Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift). Engels en Duits is een pré.
  – Punctueel in het nakomen van gemaakte afspraken.
  – Je hebt een positieve levensinstelling en straalt dit ook uit.
  – Door je passie voor klanten en je salesgerichte instelling weet je de consument of de retailer altijd op de juiste manier te woord te staan.
  – In bezit van rijbewijs B.

  De Aanbieding.
  Omdat je hier een groot deel van de week komt te zitten zal je begrijpen dat we sowieso zorgen voor de beste koffie, smooth frisdrankjes, een lekkere lunch en heel veel werkplezier.
  Het betreft een functie voor minimaal 32 uur tot maximaal 40 uur per week.
  Wij zijn op zoek naar collega’s die écht contact maken en telkens willen verrassen en waarde toevoegen. Ben jij dat commerciële multi talent waar wij naar op zoek zijn? Aarzel dan niet en reageer!
  De Interesse gewekt?
  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Mail naar Maaike Versteijnen : [email protected] Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons op telefoonnummer 023 – 533 26 96.

  Questions?
  Call us at:
  +31232100181

  Or mail us by
  clicking this
  button

  Questions?
  Call us at:
  +31232100181

  Or mail us by
  clicking this
  button