English en
  hooks creative

  working at

  hooks creative

  Creative Lead Design Departement

  Ben jij een visual merchandiser die de trends in de markt voor is?  Vind je het leuk om de behoeften van fashionmerken en retailers en de laatste ontwikkelingen door te vertalen naar onze designers? Heb je zelfs kennis van product design en programma’s als bijvoorbeeld Photoshop, Solidworks? Dan ben jij de veelzijdige kandidaat die wij zoeken!

  Wij zijn namelijk opzoek naar een visual merchandiser die toe is aan een volgende stap in zijn al prachtige  carrière. Je bent een creatieve expert die samen met het design team verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van collecties. Je weet mensen te inspireren en te overtuigen van de laatste trends en dit om te zetten in het technisch juiste product voor de klant.

  Wat ga je voor ons doen?

  Binnen deze nieuwe functie schommel je tussen visual merchandiser en designer in. Je begrijpt wat een klant wil, kan hier advies in geven en je weet als geen ander de wensen naar het design team door te vertalen. Je begrijpt wat technisch noodzakelijk is en wat niet. Je initieert nieuwe POS collecties voor off the shelveverkoop en die o.a. vanuit onze showroom ter inspiratie kunnen dienen voor onze klanten. De showroom is natuurlijk helemaal jouw pakkie-an. Je weet als geen ander onze collecties op een inspirerende manier te presenteren. Je schakelt met de marketing afdeling ook hen op de hoogte te houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

  Wat verwachten we van je.

  Als creative lead help je ons design team op een dagelijkse basis verder. Je hebt leidinggevende capaciteiten en je hebt affiniteit met coaching van designers. Je staat stevig in je schoenen, bent vakinhoudelijk ijzersterk en je weet je team te overtuigen van jouw ideeën. Je gaat actief opzoek naar trends en laat je inspireren op fashion-, woon- én designbeurzen.

  Ons aanbod

  • Marktconform salaris.
  • Telefoon en laptop van de zaak.
  • Een informele werksfeer.
  • Top collega’s.

   

  Hooks Creative.

  Wij zijn Hooks Creative en we zijn gevestigd in Haarlem. We ontwerpen, ontwikkelen en produceren custom madekledinghangers en POS materialen voor internationale key-players in de mode branche. Vanuit een vraag maar ook vanuit een proactieve houding. We denken mee met de klant en adviseren en motiveren de klant doormiddel van mooie presentaties en innovatieve ideeën.  We listen, translate en solve!

  Je interesse gewekt?

  Ben jij klaar om aan de slag te gaan als Creative Lead bij Hooks Creative? Heb je voldoende vragen aan ons over de functie en kom je graag je portfolio laten zien? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Mail naar Maaike Versteijnen :  [email protected]

  Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Geert Esmeijer op telefoonnummer 023 – 2861 1389

  Questions?
  Call us at:
  +31232100181

  Or mail us by
  clicking this
  button

  Questions?
  Call us at:
  +31232100181

  Or mail us by
  clicking this
  button